ASEGA ontwerpt jaarlijks een magazine en een brochure voor het bedrijf Alpin Family. Potentiële klanten vinden in deze bladen huur- en koopwoningen om hun skivakanties in door te brengen. Deze doelgroep bevindt zich door heel Europa, maar bijv. ook de Arabische Emiraten, wat resulteert in communicatiemiddelen met internationale allure.

Quick Recap

Printworks

Een 84 pagina's tellend magazine en een brochure van 44 pagina's met quality vormgeving!

Design & Editing

InDesign Excellence. Elke bestemming overzichtelijk en met een kenmerkende stijl vormgegeven.

Internationale Allure

Bilingual? Na klar, kein Problem!

Gebundelde Krachten

Concept, design, drukwerk én levering met meerdere partners tot in de puntjes geregeld.

Het Project

Alpin Family brengt elk jaar een magazine en een brochure uit met daarin informatie over de accommodaties, partners, bezienswaardigheden en gebieden waarin zij woningen beheren, verhuren en verkopen. Om deze jaarlijkse uitgaves te realiseren en op de mat te krijgen wordt het team van ASEGA benaderd. Deze internationale opdracht brengt als extra uitdaging mee dat beide drukwerken tweetalig geschreven moeten zijn: Engels en Duits.  

Alpin Times Magazine
Alpin Times Magazine
Alpin Times Magazine
Alpin Times Magazine
Alpin Times Magazine

De Printworks

Al sinds 2014 ontwikkelt ASEGA het jaarlijkse magazine ‘Alpin Times’ en de brochure voor Alpin Family. Het magazine omvat inhoudelijke artikelen over locaties en hun faciliteiten verspreid over 84 strak ontworpen pagina’s. Voor de brochure leveren we zo’n 44 pagina’s aan woningen in prachtige skigebieden. Om dit naar wens aan te leveren, schakelen we constructief met het hoofdkantoor in Oostenrijk. Door hen in de loop te houden, leggen we samen vlot het traject van brainstorm, tot levering in elke accommodatie van Alpin af.

Over Alpin Family

Alpin Family ntals verhuurt luxe appartementen in Salzburgerland, Oostenrijk. In Zell am See-Kaprun, Saalbach-Hinterglemm, Leogang en Flachau beheren zij meer dan 500 luxueuze accommodaties voor verhuur en verkoop. 

Let's create together!

Managing Director Frank van Bergen

"Ook een eigen magazine of brochure uitgeven? Dankzij onze jarenlange ervaring in de productie van magazines - van concept tot aan de deurmat - zorgen wij ervoor dat je een unieke uitgave hebt voor jouw organisatie!"

Frank van Bergen
Managing Director