ASEGA is preferred partner van RegioBank voor het realiseren van online video- en fotocontent. Onze kracht is het leveren van maatwerk met een persoonlijke benadering en het ontzorgen in volledige producties. Een nieuwe Beeldbank? We got you.

Quick Recap

Database Fotografie

Een volledig verzorgde Beeldbank van honderden foto's voor jaren gebruik.

Concepting

Van idee tot concept, van script tot productie, van edit tot eindresultaat.

Organisatieskills

7 shootdagen, ruim 20 modellen, talloze locaties en settings. - Één strakke planning.

Buurtzaam

Levendige foto's waarin volgens de waarden van RegioBank de mens centraal staat.

Het Project

Bij een nieuwe huisstijl, hoort een nieuwe beeldbank. RegioBank gooide zijn huisstijl in 2023 over een andere boeg waarbij uitingen in de vorm van illustraties plaatsmaakten voor fotografie. ASEGA took care. Echte mensen in echte situaties en buurtzaamheid in volle glorie geportretteerd. De Beeldbank maakt deel uit van een online mediabank waarvan alle kantoren en afdelingen het door ons geschoten beeldmateriaal gebruiken. 

Fotoshoot Beeldbank
Beeldbank 1
Fotoshoot Beeldbank 2
Fotoshoot Beeldbank 3
Fotoshoot Beeldbank 4

De Productie

7 shootdagen is er gefotografeerd op talloze locaties. Dit betekent plannen en organiseren. Modellen, outfits, settings, fotografen, briefings, edits maar vooral één plan en een strakke uitvoering. Zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Door nauw samen te werken met RegioBank en onze partners is er een topresultaat gerealiseerd dat nog jaren hand in hand gaat met de vernieuwde huisstijl. 

 

Over RegioBank

RegioBank is een Nederlandse bank die zich richt zich op lokale dienstverlening. De bank streeft naar een ‘buurtzaam’ klimaat, waarin mensen elkaar ontmoeten, samenwerken en de lokale betrokkenheid wordt gestimuleerd. Als vertrouwde bank in de buurt dragen ze bij aan een prettige woon-, werk- en leefomgeving door bankzaken lokaal toegankelijk te maken. Door middel van samenwerking met lokale zelfstandig adviseurs heeft de bank locaties door heel Nederland.

Let's work together!

Productie Beeldbank

“We werken fijn samen met ASEGA. Ze zijn flexibel, denken met je mee en communiceren gemakkelijk en snel. Het team van ASEGA snapt waar ons merk voor staat en weet dit te vertalen in alle content die ze voor ons produceren.”

Bonita van Vugt
Communicatieadviseur - RegioBank
Karlijn Simons 1

''Het team van ASEGA zet zich iedere dag in voor jouw bedrijf of merk. Van concept tot realiteit. Of je nu een partner zoekt om je social mediabeheer in goede banen te leiden, of een grootschalig video- of fotografieproject wilt uitvoeren, bij ons ben je aan het juiste adres.''

Karlijn Simons
Team Lead Online Media & Production