Cocktail Lab levert ready-to-drink cocktails in trendy reageerbuisjes. ASEGA heeft volledig de vrije hand gekregen om een compleet nieuwe look en feel te ontwikkelen en deze opvallende uitstraling in beeld te brengen!

Quick Recap

It's a Wrap!

Shrinkwraps in een geheel nieuw design dat perfect bij het concept past!

Total Rebranding

Alles overboord. Een nieuwe huisstijl, verpakking én website!

Foto- & Videografie

De producten op levendige wijze in beeld voor nog jaren gebruik.

Kleurenpalet

Net zo zoet en zomers als je favoriete cocktails.

Het Project

De tubes van Cocktail Lab waren toe aan een upgrade! Waar voorheen de reageerbuisjes van glas waren en enkel voorzien waren van een logo, mocht ASEGA all out gaan voor een rebranding. De productiekosten voor de tubes moesten omlaag, de mogelijkheden tot kleurrijke designs moesten worden verhoogd! En zo geschiedde. 

Naast de cocktails was ook de website toe aan een volledig gerestylede verpakking. Uiteraard helemaal in sync met de kleuren en het gevoel van de producten. Hierin speelt de juiste productfotografie natuurlijk een grote rol. Om het verhaal compleet te maken voorzagen we elke cocktail ook nog van een ready-to-drink video. 

Colorful Rebranding 4
Colorful Rebranding
Colorful Rebranding 2
Colorful Rebranding 3
Colorful Rebranding 1

Refresh!

ASEGA ontwikkelde voor dit project een compleet nieuwe huisstijl met nieuwe stijlelementen. De cocktails kregen een nieuwe verpakking, evenals de brievenbusdoos en de giftsets. De reageerbuisjes zijn voortaan voorzien van een shrinkwrap, waarvan het ontwerp is gebaseerd op het periodiek systeem. Elke cocktail heeft zijn eigen kleurencombinatie uit het palet van de nieuwe huisstijl, met daarbij een 2-letterafkorting van het drankje, zoals gedaan wordt om een element te duiden in het periodiek systeem.

Ook werden er ook foto’s en video’s van de cocktails gemaakt, waaronder levendige productfotografie en ready-to-drink video’s over het maken en garneren van de cocktails. Dit alles wordt prominent weergeven op een opgefriste website. De webshop is compleet vernieuwd en kreeg een kleurrijke uitstraling.

Over Cocktail Lab

Cocktail Lab wil haar klanten laten genieten van kwalitatieve cocktails, maar dan zonder gedoe. Daarom leveren ze ready-to-drink cocktails in trendy reageerbuisjes. Deze tubes hebben een inhoud van 100 ml, voldoende voor één glas van je favoriete cocktail. Daarnaast worden de meeste cocktails voorzien van gedroogde garneringen en zijn alle cocktails voorzien van ready-to-drink videos. De cocktailboxen waar de drankjes in geleverd worden zijn ook echte eyecatchers. Daarom zijn ze het ideale geschenk als je een verrassingseffect wilt veroorzaken.

Let's create together!

Thomas de Heer 1

''Artificial intelligence is het buzzword van de afgelopen jaren. ChatGPT taalmodellen of imagegeneratoren zals Dall-e zijn krachtige tools. En dat is precies wat ze blijven, tools. Echt impact maken vereist precisiewerk van mensen met een scherpe visie en focus op jouw marketingdoelen. Laat ASEGA jouw merk écht kennen!''

Thomas de Heer
Art Director