LRC Magazine is een inspirerend tijdschrift dat het levendige centrum van Leidsche Rijn in Utrecht in de schijnwerpers zet. Het project werd opgezet om de lokale ondernemers te promoten en de gemeenschap te verbinden. ASEGA nam de verantwoordelijkheid voor het gehele creatieve proces, van concept tot uitvoering.

Quick Recap

Printed Design

Design, tekstuele inhoud, beeldmateriaal, printing en levering van een topproduct.

Fotografie & Styling

The full package. Casting, styling, setting & beeldschone portrettering.

Lokale Flair

Interviews met lokale ondernemers en influencers in op maat gemaakte inhoud.

Copy

Een uniek perspectief door lokale ondernemers met rubrieken in fashion, food en beauty.

Het Project

Ter ere van het 5-jarig bestaan van Leidsche Rijn Centrum is de vraag ontstaan om een printed magazine te ontwerpen. 

Een van de belangrijkste uitdagingen voor het LRC Magazine was het samenbrengen van diverse rubrieken zoals fashion, food en beauty, terwijl het ook een platform bood voor lokale ondernemers om hun verhaal te delen.

Met het magazine zochten we naar een unieke mix van creativiteit, informatie en lokale flair om de lezers te betrekken en te inspireren. 

LRC Magazine
LRC Magazine 3
LRC Magazine 2
LRC Magazine 1

Het Magazine

ASEGA hanteerde een gestructureerd proces voor de creatie, waarbij we verschillende thema’s verkenden die de kenmerken van Leidsche Rijn belichten. We zochten contact met lokale ondernemers en social influencers in Leidsche Rijn om aantrekkelijke inhoud te creëren. Daarbij leverden we niet alleen de tekstuele inhoud, maar namen we ook de verantwoordelijkheid voor het design en de styling van de modellen. 

Het eindproduct weergeeft de diversiteit van de wijk, het centrum en de lokale gemeenschap op een boeiende manier. De rubrieken over fashion, food en beauty bieden waardevolle tips en trends. De interviews met lokale ondernemers bieden een uniek perspectief voor de lezer. Met het LRC Magazine bewezen we opnieuw onze expertise in het creëren van boeiende en op maat gemaakte inhoud.

Over Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum is een winkelcentrum in Utrecht waar je winkelt zoals jij wilt: zeven dagen in de week, met ruime openingstijden. Er zijn ruim 130 winkels, horeca en nog veel meer. Hét stadscentrum om te shoppen met vrienden of quality time door te brengen met je gezin. ASEGA voerde de opdracht uit voor Colliers Property Management b.v.

Let's create together!

Gaby Noordanus 2

"Wij bieden een toegewijd, eerlijk en betrouwbaar team dat altijd klaarstaat om met je mee te denken. Laten we samen aan de slag gaan om jouw verhaal te vertellen op het gebied van branding, marketing of digitale transformatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!"

Gaby Noordanus
Sr. Content Manager