Als totaalleverancier op het gebied van contentcreatie speelt ASEGA een belangrijke rol in het versterken van de online aanwezigheid van Hollander Techniek. Met trots fungeert ASEGA als verlengstuk van hun marketingafdeling en ondersteunen we door een divers palet aan content te leveren en hun boodschap op meerdere platforms te uiten.

Quick Recap

Social Media Content

Inhoudelijk sterk met pakkende copy en visuele pracht.

Projectverhalen & Interviews

Projectverhalen met een écht kijkje in de keuken en technische diepgang.

Projectfotografie

Onze fotografie van de projectlocaties laat niets aan de verbeelding over!

DTP-klussen

Creatieve kerstpakketten, opvallend drukwerk, geen ontwerpklus laten we liggen.

Het Project

Hollander Techniek, een koploper in de technische industrie, zocht een creatieve partner die alles kon bieden: van spraakmakende social media posts tot diepgaande interviews, van jaarverslagen tot oogstrelende DTP-klussen en het produceren van boeiende video’s. ASEGA neemt de uitdaging aan en creëert content die niet alleen passend is, maar ook strategisch wordt ingezet om de boodschap van Hollander Techniek op een prikkelende manier over te brengen.

Fotografie van Mountainbiketour voor Hollander Techniek
Hollander Techniek
Fotografie wagenpark voor Hollander Techniek
Fotografie van Mountainbiketour voor Hollander Techniek

On-Demand Solutions

ASEGA produceert content die de diversiteit van de diensten en projecten van Hollander Techniek weerspiegelt. We schrijven, ontwerpen en fotograferen om de doelgroep te binden en te boeien. Projectverhalen en interviews duiken diep in de technische wereld en leggen het vakmanschap van Hollander Techniek vast. Onze foto’s vangen niet alleen de essentie van bedrijfsevenementen, zoals de Mountainbike Relatie- en Sponsortocht 2023, maar laten ook de bedrijfscultuur en de betrokkenheid van medewerkers zien.

DTP-klussen pakken we creatief aan. Van kerstpakketten die de waardering voor medewerkers vergroten tot posters en ander promotiemateriaal dat consistent is met de merkidentiteit van Hollander Techniek. Bovendien creëren we op maat gemaakte video’s om complexe technische concepten op een begrijpelijke en boeiende manier te communiceren. Ook produceren we jaarverslagen voor de organisatie.

Over Hollander Techniek

Hollander Techniek, met bijna 50 jaar ervaring, begon als installateur en groeide uit tot een toonaangevende totaalinstallateur en system integrator. Geworteld in zijn oorsprong als echt Nederlands familiebedrijf, combineert Hollander Techniek het warme familiegevoel met technische innovatie. Het bedrijf streeft naar op maat gemaakte, vooruitstrevende technische oplossingen.

Let's create together!

Projectmanager Birgitta Miermans

"Ben jij ook op zoek naar een dynamisch team dat met passie en creativiteit aan jouw projecten werkt? Aarzel niet, neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen schitteren. Samen maken we jouw visie werkelijkheid!"

Birgitta Miermans
Projectmanager B2B