Panis Eyewear is een exclusieve brillenzaak in Oisterwijk met een breed scala aan hoogwaardige monturen en brillen. Met een lokale niche-groep in het zéér hoge segment is het aan ASEGA om passende content te creëren en deze strategisch in te zetten.

Quick Recap

Videocontent

Exclusiviteit en hospitality in beeld en gevoel uitgedrukt.

Beeldbank

Een modieuze blik op brillen in tientallen foto's.

Concepting

Grijp een zonnebril, onze ideeën shinen.

Social Media

Van copy tot beeld, van concept tot post, ASEGA manages.

Het Project

Al 47 jaar worden Panis en het begrip exclusiviteit in één adem genoemd. Niet voor niets dat zij de mooiste merken in huis hebben en als een van de enigen ter wereld de beperkte oplages Alexanian brillen mogen verkopen. Hun collectie sluit naadloos aan bij de persoonlijkheid van de zaak; alleen het beste voor de klant. Zowel op product- als op servicelevel. ASEGA brengt deze pijlers en het verhaal hierachter in woord en beeld tot leven en past een geslaagde strategie toe. 

Panis
Panis 31
Exclusieve Branding
Panis 9
Panis Eyewear – Social Media Marketing

Het Totaalpakket

Je ogen, je bril; het is het eerste wat mensen zien als ze je aankijken. Die eerste indruk is er maar één keer. In real life of online, de manier waarop je je presenteert en de woorden die je daarbij gebruikt, zijn allesbepalend. Dat begrijpen we bij ASEGA. Voor Panis nemen we die zorg uit handen in de vorm van een totaalpakket. Hierbij nemen we zowel de contentcreatie, alsmede de social media marketing op ons.

We verzinnen en creëren. We fotograferen en filmen. We plannen en posten. Én.. we zorgen dat die eerste indruk bij de consument niets aan de verbeelding over laat.

Over Panis Eyewear

Panis Eyewear is een optiekzaak in het hart van Oisterwijk. Ze staan al jarenlang bekend om hun bijzondere collectie brillen en exclusieve monturen met een hoog fashiongehalte. Anders dan anders. En anders dan elders.

Let's work together!

Panis 14

"Wij streven als bedrijf niet alleen naar het aan kunnen bieden van een bril, maar ook naar het aan kunnen bieden van een totaalzichtoplossing. ASEGA biedt niet alleen content, maar een totaaloplossing als het gaat om marketinggerelateerde diensten en producten. Samenwerken met ASEGA betekent voor ons een zorgeloze ervaring op het gebied van marketing, met persoonlijke en bovendien snelle communicatie."

Sjoerd Sterk
Mede-eigenaar Panis Eyewear
Karlijn Simons 1

''Het team van ASEGA zet zich iedere dag in voor jouw bedrijf of merk. Van concept tot realiteit. Of je nu een partner zoekt om je social mediabeheer in goede banen te leiden, of een grootschalig video- of fotografieproject wilt uitvoeren, bij ons ben je aan het juiste adres.''

Karlijn Simons
Team Lead B2B