Ter ondersteuning van de marketingafdeling van dit gigantische overdekte winkelcentrum in hartje Utrecht, vangt ASEGA het volledige beheer van de social media op. Dit doen we op gebied van contentcreatie, strategie, advertising, digitale in-mall communicatie en drukwerk.

Quick Recap

Narrowcasting

op (for)maat voor elk mogelijk scherm binnen het winkelcentrum!

Advies & Implementatie

Advies, implementatie en beheer. ASEGA verzorgt een totale care package.

Out-Of-Home

Out of home, into the mall. Voor alle marketingvormen die je buitenshuis tegenkomt.

Drukwerk

Ook drukwerk zoals vloerborden en gevels behoren tot ons takenpakket!

Het Project

Er zijn weinig ruimer ingestoken projecten dan waar Hoog Catharijne ons voor inschakelt. Onder de paraplu van het begrip marketing wordt de opdracht bij ons weggelegd om te ondersteunen in het beheer van de social media, de creatie van content, het schrijven van copy en communicatie én natuurlijk het volledige design van alle in-mall communicatiemiddelen.

Binnen dit speelveld dient alles ter promotie van het winkelcentrum en het uitdragen van hun USP’s op een zo efficiënt, maar effectief mogelijke manier. 

Social Media marketing voor winkelcentrum Hoog Catharijne
Marketing Hoog Catharijne
Design voor de narrowcasting van winkelcentrum Hoog Catharijne
Design voor de narrowcasting van winkelcentrum Hoog Catharijne
Social Media marketing voor winkelcentrum Hoog Catharijne

Take-Over

ASEGA is voor Hoog Catharijne de vaste partner als het gaat om vastgoedmarketing. Wekelijks staan we paraat om hen te voorzien in het juiste advies op gebied van content, strategie en advertising en dit ook daadwerkelijk te implementeren. De grote blikvangers zijn de moderne schermen waarvoor we in 6 verschillende formaten content aanleveren. Narrowcasting geheel op maat met treffende communicatie.

Wat betreft creatie zit ons team dan ook niet stil. We verzorgen foto- en videografie voor alle online kanalen en ondersteunen dit beeld met copy in de vorm van bijv. captions en blogs. Onze designs spreken voor zich; zo klein als de posts op je telefoon óf zo groot als de gevels die we vullen. Zonder dat we de targets daarbij uit het oog verliezen. 

Over Klépierre

Klépierre is Europees marktleider op het gebied van winkelcentra en combineert property development en asset management skills. Het portfolio bestaat uit winkelcentra in 12 Europese landen, goed voor ruim een miljard bezoekers op jaarbasis. ASEGA is al jaren preferred supplier van Klépierre en verzorgt de online marketing van niet alleen Hoog Catharijne Utrecht, maar ook Alexandrium Shopping Center Rotterdam.

Let's create together!

Senior Contentmanager Gaby Noordanus

"Wij bieden een toegewijd, eerlijk en betrouwbaar team dat altijd klaarstaat om met je mee te denken. Laten we samen aan de slag gaan om jouw verhaal te vertellen op het gebied van branding, marketing of digitale transformatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!"

Gaby Noordanus
Sr. Contentmanager