Wat we bieden

Misschien heb je tijdelijk versterking nodig op je marketingafdeling of je wil jouw marketingwerkzaamheden volledig uitbesteden bij een professioneel en creatief bureau. Daarvoor bieden wij een Marketing On Demand-oplossing, waarin ASEGA jouw flexibele en betrouwbare partner is die je volledig ontzorgt.

Altijd tot je dienst

01.
Creatie
Door contentcreatie uit te besteden, nemen onze professionals de verantwoordelijkheid voor het creëren, beheren en optimaliseren van waardevolle inhoud voor je bedrijf. Hierdoor kun jij je full-focus concentreren op je kernactiviteiten.
02.
Strategie
Het uitbesteden van marketingstrategieën ontzorgt je bedrijf door onze ervaren professionals de verantwoordelijkheid te geven voor het ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren van effectieve marketingcampagnes, waardoor jij je kunt richten op de groei en het beheer van jouw onderneming.
03.
Social Media Marketing
Het uitbesteden van social media marketing ontzorgt je bedrijf door experts de verantwoordelijkheid te geven voor het strategisch beheren, creëren van content en reageren op social media kanalen, waardoor je je kunt concentreren op je kernactiviteiten en klantrelaties.
04.
Advertising
Het uitbesteden van online advertising ontzorgt je bedrijf doordat gespecialiseerde professionals de verantwoordelijkheid dragen voor het plannen, uitvoeren en optimaliseren van digitale advertentiecampagnes, waardoor je tijd en middelen kunt besparen en je op andere zakelijke aspecten kunt concentreren.
05.
E-mail Marketing
Het creëren en verzenden van doelgerichte e-mailcampagnes om betrokkenheid en conversies te bevorderen.
06.
Branding & Identity
Het ontwikkelen van een herkenbare merkidentiteit, inclusief logo-ontwerp en merkrichtlijnen.
07.
Campagnes
Dankzij doordachte campagnes kun je extra aandacht genereren voor jouw evenementen, producten en andere belangrijke momenten, zowel in commercieel als informatief opzicht. Wij ontwikkelen effectieve campagneconcepten, sturen de communicatie aan en evalueren de resultaten met succes.
08.
Employer branding
Samen gaan we aan de slag om een krachtig werkgeversmerk te creëren dat jouw organisatie positioneert als dé plek waar iedereen wil werken.
09.
Website-Design, Ontwikkeling en Content
Het optimaliseren van de website voor conversies en een verbeterde gebruikerservaring. Dit doen wij in samenwerking met onze gespecialiseerde partners.

Let's talk!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
Marketing on demand 2

Let's talk!

Over jou

Let's work together!

Marketing On Demand betekent dat je profiteert van een constante stroom aan waardevolle marketingexpertise, zonder zorgen over extra kosten voor een vast bedrag per maand. Bespreek de mogelijkheden met ons team. Haal vandaag nog een schat aan marketingkennis in huis.

Marketing on demand