Impactmakers

Doen waar je goed in bent en de ruimte krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat is onze drijfveer, onze vibe, ofwel onze cultuur. Wij geloven dat als we de juiste mensen in deze cultuur plaatsen, er enorme groei zal plaatsvinden. En dan hebben we het niet over de kantoorplanten.

Groei met ons

Dit zijn wij

Onze creative geniuses en vooruitstrevende experts maken graag kennis met je.
Karlijn Simons 3

KARLIJN SIMONS

Client & Team Lead
Projectmanager en teamlead met een fotogenieke kat-assistent. Is gevoelig voor goede (en minder goede) TikTok-advertenties. Leent zo nu en dan huis en familieleden uit voor fotoshoots.
Karlijn Simons 4
Lian Verkoeyen 4

LIAN VERKOEYEN

Client & Team Lead
Betrokken creatieve clientlead. Cheeseburger-connaisseur. Vertelt iedereen binnen 5 minuten over haar hond Appa. Soms luider dan nodig, maar altijd onwijs enthousiast.
Lian Verkoeyen 5
Gaby Noordanus 5

GABY NOORDANUS

Projectmanager
Directe en gevatte Rotterdamse senior contentmanager met een stiekeme passie voor astrologie en tarot. Heeft last van FOMO, maar kom ook niet té veel in haar aura.
Gaby Noordanus 6
Birgitta Miermans 4

BIRGITTA MIERMANS

Projectmanager
Regeltante met confetti in haar DNA. Gaat feestend het leven door en koestert de kantoorplanten met onverdeelde aandacht.
Birgitta Miermans 5
Joeri Danielse 3

JOERI DANIELSE

Projectmanager
Projectmanager die uitblinkt in producties. Heeft zijn eigen 'afkowobo', ontspant als hij met LEGO speelt en heeft een platina Tinderstatus. Zijn kat Pixel zorgt voor een hoge resolutie.
Joeri Danielse 4
Lisa de Jong 3

LISA DE JONG

Projectmanager
Projectmanager die van klussen, reizen en inrichten houdt. Ze droomt ervan een busje te kopen en om te toveren tot haar ultieme avontuurlijke creatie.
Lisa de Jong 4
Ricky de Wit 2

RICKY DE WIT

Projectmanager
Parttime projectmanager, fulltime boterham-met-pindakaasdistributeur. Brengt structuur aan in zowel video- als Duplo-projecten.
Ricky de Wit 3
Indy Simin 2

INDY SIMIN

Projectmanager
Ondernemende projectmanager en een wervelwind van creativiteit. Zet de toon met haar modekeuzes en dansmoves. Stilzitten is niet haar ding, uitdaging en avontuur wél.
Indy Simin 3
Thomas de Heer 3

THOMAS DE HEER

Art Director
ASEGA’s creatieve designkapitein met haviksogen ondanks zijn passie voor whisky en wijn. Wandelende IMDb-encyclopedie.
Thomas de Heer 4
Yasha Hoevenaars 2

YASHA HOEVENAARS

Foto- en Videograaf
Fulltime maker van prachtfoto’s en -video’s Wordt gedreven door passie voor Braziliaans Jiu Jitsu en games. Bezoekt regelmatig de tattooshop.
Yasha Hoevenaars 3
Berend Schmidt 3

BEREND SCHMIDT

Foto- en Videograaf
Een sportieve cameranerd die foto’s én video’s maakt. Klimt, kitesurft en geeft zeilles in zijn vrije tijd.
Berend Schmidt 4
Iris de Baat 3

IRIS DE BAAT

Fotograaf
Fotograaf en het stralende zonnetje in huis. Altijd op avontuur, of het nu met haar cameratas of reiskoffer is. Sjouwt graag de zwaarste gewichten in de sportschool!
Iris de Baat 4
Céline Lemire 3

CÉLINE LEMIRE

Multimedia Designer
Multimediadesigner en tekentalent. Dierenvriend met een voorliefde voor honden, Hans Zimmer-fan, shopaholic voor huisdecoratie, bingewatcher en Disneyfanaat!
Céline Lemire 4
Astrid Yperlaan 3

ASTRID YPERLAAN

Multimedia Designer
Multimediadesigner met een passie voor movie magic en betoverende content. Is bedreven in het voorspellen van plotwendingen in films en tv-series.
Astrid Yperlaan 4
Nivine Khiter 3

NIVINE KHITER

Contentmanager
Contentmanager, expert in het verslaan van deadlines en filmliefhebber. Scherpt haar stoot- en traptechnieken aan tijdens een kickboksessie.
Nivine Khiter 4
Lydia Dubbeldam 1

LYDIA DUBBELDAM

Contentmanager
Contentmanager én oud-schaakkampioen. Maakt een plantenjungle van haar huis en struint kringloopwinkels af voor verborgen schatten.
Lydia Dubbeldam 2
Femke Vesters 2

FEMKE VESTERS

Contentmanager
Veelzijdige contentmanager. Ook een volleybaltalent, saxofoonvirtuoos en de ultieme meezinger met 7 jaar zangles onder de riem. Hondenmens met een stiekeme zwak voor katten.
Femke Vesters 3
Sophie van Hoogstraten 2

SOPHIE VAN HOOGSTRATEN

Contentmanager
Een nieuwsgierige contentcreator uit Gen-Z. Kijkt in haar vrije tijd Formule-1 en draait muziek op haar platenspeler onder het genot van haar zelfgebakken lekkernijen.
Sophie van Hoogstraten 3
Frederik Kempe 1

FREDERIK KEMPE

Advertising / Web Developer
Toegewijde codevirtuoos die zijn werk als hobby ziet. Sociaal, dol op zijn dochter en het liefst dagelijks on the road op zijn geliefde motor.
Frederik Kempe 2
Nealy Schoumacher 3

NEALY SCHOUMACHER

People & Operations Manager
People & Operations Manager en luisterend oor. Ratelt eindeloos over duiken en Harry Potter, #Ravenklauw. Start haar dag met een 10-stappen-skincareroutine.
Nealy Schoumacher 4
Frank van Bergen 2

FRANK VAN BERGEN

Managing Director en Co-owner
Overdag Managing Director en co-owner, ‘s nachts de zanger in een coverband, LEGO-bouwer en de nederige butler van zijn kat.
Frank van Bergen 3
Izaak Kuit 1

IZAAK KUIT

Co-owner
Technische cijferaar met CFO-aspiraties en mede-eigenaar. Buiten zijn werk is hij vader van twee jonge dochters en de geliefde van Eva. Carnavalsfanaat en horecatijger.
Izaak Kuit 2
Tommy Grein 1

TOMMY GREIN

Co-owner
Oprichter en algemeen directeur van Q-promotions en Q-signing en co-owner bij ASEGA. Daarnaast samen met zijn vrouw Anke in dienst van zijn twee ijshockeyende zonen bij Tilburg Trappers.
Tommy Grein 2

Bouwen aan iets moois

We vinden dat elk gebaar ertoe doet en we voelen ons verantwoordelijk voor onze wereld. Daarom ondersteunen we met plezier organisaties en goede doelen die dezelfde visie delen. Laten we samen het verschil maken voor een duurzamere toekomst.

Werken bij Homepage 7

Werken mét ons

Als bedrijf zijn we niet alleen geweldig om voor te werken, maar ook om mee samen te werken. Onze toegewijde teamleden en een gezonde dosis spice én creativiteit zorgen ervoor dat we niet alleen op kantoor, maar ook in samenwerking met onze klanten shinen. Samen zetten we geweldige projecten neer en creëren we impact.

Dit is ASEGA 12
Teamwork 2
Dit is ASEGA 3
Dit is ASEGA 9
Dit is ASEGA 10

Let's work together

Je vindt ons in Tilburg!
Werken bij 14

Let's talk!

Over jou